Járt már így valaki, mint én? Mitől van ez? Tán terhes vagyok? Félek, hogy elkezdtem enni a fogamzásgátlót és mi van ha ártok vele?
1 évvel ezelőtt császármetszésem volt. Azóta a menstruációm előtt 2-3 napig barnázom és utána jön meg. Most pedig már 5. napja barnázom csak, vér még nem jött. Most kezdtem el szedni újra fogamzásgátlót, de már lehet bánom, hiszen ha azt nézzük meg se jött a bajom, csak barnázom. (Azért vettem be, mert szülésem óta menstruáció előtt barnázok pár napig és azt hittem meg jön most is, de még jele sincs) Első nap barnáztam, második nap semmi nem volt, harmadik nap megint jött egy kis barna és azóta csak barnázom. Szülésem előtt normálisan megjött. Terhességem alatt nem volt semmiféle komplikáció. (a babám feje fent volt, azért kellett császármetszés csinálni)
Amióta most több napja barnázom látványosan többet eszek és szag undorom is van amikor főzés közben olvad a zsír. Reggel hányingerre kelek az éhségtől. Tegnap vendégségben voltunk és a páromnak öntöttek előbb a jeges üdítőből és szinte jégkását ivott. Restelltem belőle kérni és mikor hazajöttünk tettem is befele magamnak vizet a fagyóba. Ma reggel az volt az első, hogy jeges kólát ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!