Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lyndinette-ről Belara-ra való...

Lyndinette-ről Belara-ra való áttérés, de hogyan?

Figyelt kérdés

Eddig Lyndinette 20-at szedtem 3 hónapig, ám minden alkalomnál áttöréses vérzésem volt a 17. beszedett szem után, így az orvos Belara-t írt fel és azt javasolta ha ez továbbra is jelentkezik az első ilyen alkalom után napi 2 szemet szedjek a 21. napig.Kérdésem az lenne, hogy mától tartanám a 7 nap szünetet a 21 nap után.

A Belara-t akkor most a 8. naptól kezdve szedjem vagy ne tartsak szünetet és az általam valós havi vérzésnek ítélt eseménytől kezdve szedjem, mint ha első alkalommal szedném ( ugyanis a legtöbb betegtájékoztatón az áll, hogy az előző gyógyszer 21. szeme után tartsuk a szünetet,majd a szünetben jelentkező vérzéstől kezdve szedjük a másikat). A Belara-val csak az a gond hogy nem teljesen egyértelmű a betegtájékoztatójában leírt utasítás,így nem tudom, hogy mától szedjem vagy sem.

2009. okt. 29. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
ebben mi a bonyolult? Szedje be az összes tablettát a régi csomagból a szokásos módon. A következő napon vegye be az első Belara tablettát, anélkül, hogy szünetet tartana a két gyógyszer között. Nem kell megvárnia a menzeszhez hasonló következő megvonásos vérzését, és kiegészítő fogamzásgátlási eljárást sem kell alkalmaznia.
2009. okt. 29. 12:01
 2/4 A kérdező kommentje:
de most van szünet, mától, ilyen esetre nincs leírás
2009. okt. 29. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:

azaz tegnap még bevetted a gyógyszered????

oda van írva h nincsen szünet. ha mától lenne, ahogy írtad, akkor egyszerűen nem lesz, mert ma beveszed az új gyógyszered. érted???????

a régi gyógyszered után, miután elfogyott, rögtön beveszed a belarát, a következő napon. mintha a lindinettet szednéd tovább, szünet nélkül. nem tartasz szünetet. nem lesz szünet mától. érted már?????

2009. okt. 29. 12:37
 4/4 anonim ***** válasza:

miért nézitek hülyének? Szerintem igenis értelmes lány, és télleg van a 2 módszer. Én pl a Cypromix-ről Belarára váltottam egy pár hónappal ezelőtt, és nekem azt mondták, hogy ugyanúgy csináljam, mintha Cypromix lenne, szóval egy 7szünet után, 8.napon már a Belarát vegyem be. Semmi gond nem lehet. Nem is volt.

Ennyi.

ja és engem meg felidegesítettél, te sok kérdőjeles válaszoló.

2009. dec. 14. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!