Jártatok már fokozott szőrnövekedés miatt endokrinológusnál? Ha igen, milyen eredménnyel?
Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 23:47
1/3 anonim válasza:
Jártam, de csak mellékesen említettem meg, nem emiatt mentem hozzá.
Nézett egy csomó androgént, de mind normáltartományon belül lett, így igazából nem derült ki, hogy mi okozza.
Mondjuk nálam nem is központi kérdés a szőrösödés, így különösebben nem érdekelt, hogy ha nem az androgénektől, akkor mitől. De majd legközelebb rákérdezek.
2/3 anonim válasza:
Amúgy bajszom van, szakállam, a lábszáram olyan, mint egy jetinek, a bikinivonalam meg a térdemig tart. Ja, és a popikám is szőrös.
3/3 anonim válasza:
Én is voltam egész más miatt,viszont kaptam olyan gyógyszert amitől észrevettem,hogy bizonyos helyeken,mint például az arcomon oldalt,vagy a mellem között,vékonyabb,pihésebb lett a szőr,sőt meg is szűnt a nagy része.Viszont ahol nagyon durván szőrös vagyok,mint a lábam,karom,intim,vagy a hasam,ott semmilyen hatása nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!