Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kismama vagyok, és az orvos...

Kismama vagyok, és az orvos erre nem mondott semmit?

Figyelt kérdés
Júniusban voltam kenet vételen,semmilyen fertőzést nem mutatott ki,minden rendben volt.Kismama lettem,de egyre jobban figyelem magam.Mindig is volt egy alap folyásom,most is van,sosem volt szagtalan,most sem az sajnos,és valószínűleg allergiás vagyok valamire,mert mindig is volt egy alap viszketésem a szeméremdomb környékén.Ha gond lenne az a rűkszűrésen kiderült volna nem?Lehet csak ilyen vagyok odalent?Az orvos nem válaszolt a kérdésemre,mikor kérdeztem tőle,meg sem hallotta szinte:/ szerintetek mit találjak ki?
2013. aug. 18. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:

A rákszűrést más miatt csinálják, nem hüvelyi fertőzés céljából.

Ahhoz külön kenetet vesznek és tenyésztésre küldik.

A rákszűrés csak szimplán rákszűrés viszont abból is mutat ki dolgokat.

Hüvelyi fertőzésnél meg nem a szeméremdomb viszket, hanem a hüvelybemenet, ajkak.

A terhesség alatt pedig eleve másabb a folyás, ami terhesség alatt normális.

Mindaddig amíg nem válik hirtelen nagy mennyiségűvé, szagossá, más állagúvá vagy színűvé, nem kezd el égni, viszketni, csípni, addig normális.

2013. aug. 18. 18:42
 2/6 A kérdező kommentje:
csípni nem csíp,és van h. az ajkak is viszketnek,színe-állaga ugyanolyan.A következő ultrahangon megkérem az orvost,hogy vizsgáljon meg rendesen,nem akarok ebből nagy galibát.
2013. aug. 18. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha írod, hogy a szeméremdomb, meg az ajkak is néha viszketnek, de minden más rendben van, akkor lehet ám ez egy allergia is.

Pl. mosószerre, öblítőre, fehérneműre, a mosakodóra, amit ott lenn használsz. Vagy nem tudom, hogy szőrtelenítesz-e odalent, mert akkor abból is eredhet a viszketés.

De az a biztos, ha vesznek kenetet és kitenyésztik. Abból egyértelműen kiderül, hogy van-e kórokozó.

2013. aug. 18. 18:52
 4/6 A kérdező kommentje:
megemlítem majd az orvosnak.Azért is említettem nektek,hogy mindig is viszkettem,hogy gondolom így másabb a dolog:/ eddig tusfürdővel "töröltem magam odalent" persze nem befelé.....de ezek után veszek majd vmit ami arra is való:S vagy a borotva a ludas nem tudom!
2013. aug. 18. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Én orvost váltanék, ha ennyire nem figyelne rám.

SzTK volt?

2013. aug. 19. 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen orvos az olyan, amelyik nem válaszol a kérdésedre?!
2013. aug. 20. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!