Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 és fél éves vagyok és még...

14 és fél éves vagyok és még nem jött meg a menstruációm. Nagyjából 1 éve minden nap van fehér folyásom. Baj?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar, mert körülöttem már mindenkinek megjött és én így eléggé éretlennek tűnök. A mellem is későn kezdett el nőni.Körülbelül még hány hónap év mire megjön?

2013. aug. 17. 20:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2013. aug. 18. 13:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben vagy, semmi baj a fehérfolyással, szinte minden nőnek van, és a mensidnek is 17 éves korod körül kell megjönnie, addig nem kell torődni vele!
2013. aug. 18. 14:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Későbben érő vagy, mint az átlag, nincs ezzel semmi gond. 17 éves korodra kellene megjönnie, ha addig nem jönne, akkor érdemes lesz majd elmenned orvoshoz.

Az osztélytársaidnak elég nagy része csak kamuzza, hogy neki már van, azért, hogy nagyobbnak látszék.

2013. aug. 18. 14:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen, elképzelhető hogy nem mindegyik osztálytársadnak van meg, aki állítja, egyszerűen "felnőttebbeknek" akarnak látszani.

Majd meglátod, hogy később ugyanez lesz a szüzességgel is.

Legalább a fele füllent, hogy már elvesztette!

Én majdnem 18 voltam amikor megjött, és ez is teljesen normális volt, nem kellett orvoshoz mennem valami probléma miatt.

2013. aug. 18. 15:29
 15/15 anonim ***** válasza:
jó neke, nekem 12 évesen jött meg és már nagyon szar, örülj neki h még nincs :) 14,5/L
2013. aug. 21. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!