14 és fél éves vagyok és még nem jött meg a menstruációm. Nagyjából 1 éve minden nap van fehér folyásom. Baj?
Nekem kb. 2 éve van fehérfolyásom, mensim meg nem! De tegap NAGYON erős volt, lehet, hogy hamarosan megjön.
12/l
Én is 14 és fél voltam mikor először megjött.A cicim is csak 12-13 éves koromban kezdett nőni. Nem aggódtam emiatt, későn értem.
Ha folyásod van meg már szőrösödik a nunid akkor hamarosan várható.
De ha nagyon aggódsz, beszélj anyukáddal.
Kedves 4-es hozzászóló!
A fehérfolyás soha nem normális. Lehetséges, hogy vérszegény vagy, vashiányod van. Érdemes lenne ezzel családorvoshoz fordulnod.
Köszönöm a válaszokat. :)
Kedves Utolsó! Én több helyen is azt olvastam, hogy a fehér folyás elég sokaknál jelentkezik az első menstruáció előtt. Ezek szerint ez nem normális?
4-es vagyok.
Minden nőnek van/lesz hüvelyváladéka ami természetes öntisztuló folyamat.
De ha nem hisztek nekem akkor tessék:
Az 5-ös baromságot beszél. Minimális folyása mindenkinek van, ez így természetes, semmi köze a vérszegénységhez. Néha el sem hiszem, hogy ezek az emberek a 21. században élnek...
Nincs veled semmi baj kérdező. Kicsit később indult meg a nemi érésed, de ez is normális, nem vagyunk egyformák. Szerintem nemsokára meg fog jönni, ne aggódj, Akkor kell orvoshoz menni, ha még 16 évesen sem jelentkezik. Minden rendben van, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!