Miért nem múlik el évek óta a bakteriális fertőzésem?
Antibiotikumok tömkelege, pro és prebiotikumok, partner kezelése, fokozott figyelem a higiéniára mind megvolt.
Lehet emésztőrendszeri probléma, hogy mindig felülfertőződök? Ki volt hasonlós heéyzetben? Mitől javult meg?
Használj probiotikumokat, van belőle kapszulás, amit be kell nedvesíteni, majd feltenni, van tampon is, de sima tampont is rakhatsz fel élőflórás joghurttal. Meg használhatsz egy-két hetente tejsavas öblítést, illetve krémeket, mint a MultiGym, vagy mi a neve.
A lényeg, hogy rendszeresen használd, ne csak pont antibiotikum után, meg amikor gond van. Erős hüvelyflórát kell összehoznod. Olyan ez, mint a gyep, amit ha rendben tartasz, nem telepedik meg benne a gaz. A jó baktériumok el tudják nyomni a rosszakat.
Én is próbáltam rohadtul mindent... semmi sem segített eddig :)
Ez van, már elfogadtam. Kaptam pimafucort nevű krémet szigorúan tüneti kezelésre. Az kicsit lehúzza a gyulladást, így kevésbé fáj a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!