Miért nem múlik el évek óta a bakteriális fertőzésem?
Antibiotikumok tömkelege, pro és prebiotikumok, partner kezelése, fokozott figyelem a higiéniára mind megvolt.
Lehet emésztőrendszeri probléma, hogy mindig felülfertőződök? Ki volt hasonlós heéyzetben? Mitől javult meg?
Rezisztens törzsed van, vagy van egy jól eldugott fertőzésforrásod, akár testi góc is, amit az antibiotikumok nem érnek el.
Kellemetlen dolog.
Nem szedek hormonális fogamzásgátlót.
Több orvost is elfogyasztottam már sajnos.
Mindig volt tenyésztés, tehát mindig a megfelelő gyógyszert kaptam.
Sajnos én is évek óta küzdök vele és nem tudnak vele mit kezdeni az orvosok. Sok nő van ezzel sajnos így. Egyszer sajnos gombám van, ha elmúlik a gyógyszerektől akkor pedig felfázok. Arra felírt gyógyszerek legtöbb mellékhatása pedig a gomba. Csak sajnos nagyon megrontja a párommal a szexuális életünket.
Itt egy kabaré erről: http://www.youtube.com/watch?v=OF4fJbEvKF4
:)
Máshol ajánlottak immunerősítőnek egy bizonyos tablettát, a nevére nem emlékszem, de a lényege az, hogy nem kórokozó baktériumok vannak benne, amiket megtámadhat a szervezet, így erősödhet a védekezése. Bár eléggé drágának mondták.
Addig meg állandóan pótold a mikroflórát, ha antibiotikum miatt muszáj, de ha nem, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!