Mire számítsak a nőgyógyásznál? 12/L
Figyelj, ártani nem fog, az biztos. Maximum lelkileg nem éppen felemelő 12 éves gyerekként beterpeszteni egy vadidegennek és elviselni, ahogy a fenekedben turkál. De legalább hozzászoksz, és később, ha gondod lesz, könnyebben el tudsz menni.
Én szeretem a felelősségteljes gondolkodást. Ha az embernek baja van, természetesen menjen orvoshoz, ne gyakorin várja a megoldást.
Szűrésekre szintén szükséges eljárni, ezzel is maximálisan egyetértek.
Ha mondjuk 16 lennél, és nem lennél már szűz, akkor alapvető, hogy elküld anyukád legalább egy rákszűrésre.
De ebben a helyzetben én feleslegesnek érzem. Ha gond lesz a menzeszeddel, vagy bármi problémád lesz, akkor persze azonnal.
De így?
Ennyi erővel elmehetnél röntgenre, MR-re, CT-re vagy bármi másra is, hátha véletlenül éppen most van kialakulóban egy csontdaganatod...
Nekem ez kb. ilyen szintű dolog.
A ciszta pedig gyakori, és az esetek nagy részében semmi teendő nincs vele. Nekem is volt, egy hónap alatt elmúlt.
Ha meg akkora cisztád lenne, amit műteni kell, biztos lehetsz benne, hogy lenne panaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!