Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mire számítsak a nőgyógyásznál...

Mire számítsak a nőgyógyásznál? 12/L

Figyelt kérdés
Anyukám azt mondta hogy egy hét múlva megyünk nőgyógyászhoz mert szeretné tudni hogy minden rendben van e velem.Semmi panaszom nincs. Mire számítsak mit fog csinálni? Kérlek részletesen írjátok le mit fog valószínűleg csinálni! Kérdezgetni is fog? Nagyon félek. 12/L
2013. aug. 15. 12:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
hát ártani nem fog, de ezzel az erővel az összes többi orvoshoz is elmehetnétek
2013. aug. 15. 12:48
 22/27 anonim ***** válasza:
hát ártani nem fog, de ezzel az erővel az összes többi orvoshoz is elmehetnétek egy vizsgálatra
2013. aug. 15. 12:48
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ártani nem fog, az biztos. Maximum lelkileg nem éppen felemelő 12 éves gyerekként beterpeszteni egy vadidegennek és elviselni, ahogy a fenekedben turkál. De legalább hozzászoksz, és később, ha gondod lesz, könnyebben el tudsz menni.

Én szeretem a felelősségteljes gondolkodást. Ha az embernek baja van, természetesen menjen orvoshoz, ne gyakorin várja a megoldást.

Szűrésekre szintén szükséges eljárni, ezzel is maximálisan egyetértek.

Ha mondjuk 16 lennél, és nem lennél már szűz, akkor alapvető, hogy elküld anyukád legalább egy rákszűrésre.

De ebben a helyzetben én feleslegesnek érzem. Ha gond lesz a menzeszeddel, vagy bármi problémád lesz, akkor persze azonnal.

De így?

Ennyi erővel elmehetnél röntgenre, MR-re, CT-re vagy bármi másra is, hátha véletlenül éppen most van kialakulóban egy csontdaganatod...

Nekem ez kb. ilyen szintű dolog.

A ciszta pedig gyakori, és az esetek nagy részében semmi teendő nincs vele. Nekem is volt, egy hónap alatt elmúlt.

Ha meg akkora cisztád lenne, amit műteni kell, biztos lehetsz benne, hogy lenne panaszod.

2013. aug. 15. 12:51
 24/27 A kérdező kommentje:
jó akkor megmondom neki hogy ne menjünk.
2013. aug. 15. 12:54
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszi nem kérek több választ.
2013. aug. 15. 12:55
 26/27 anonim ***** válasza:
Semmiképpen se kellene még nőgyógyászhoz menned!
2013. aug. 16. 07:53
 27/27 anonim ***** válasza:
El ne menj már nőgyógyászhoz ha nincs problémád, 12 évesen!
2013. aug. 16. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!