Mire számítsak a nőgyógyásznál? 12/L
Normális nőgyógyász elmagyarázza édesanyádnak, hogy nem kell egy gyerekkel orvoshoz rohanni rögtön, ha megjön a menzesze.
Ha nincsen semmilyen panaszod, jó eséllyel nem fog megvizsgálni, mert minek?
Ha úgy van vele a nőgyógyász, hogy anyád legyen boldog, akkor vagy végbélen keresztül vizsgál, vagy baromi óvatosan hüvelyen keresztül.
ciszta mindenki méhében van, csak van, akinél nagyobb, nem fszívódik fel magától és gondot okoz
azért nem értem meg édesanyádat (függetlenül attól, hogy díjazom azt, hogy felelős szülő akar lenni), mert feleslegesen stresszel ezzel most téged, ha nincs semmi panaszod
az orvos sem tud most nagy valamit megállapítani, csak azt, hogy hurrá, menstruálsz, meg hogy normál alakú-e a méhed
de ez még sajnos nem jelent semmit... a későbbiekben sajnos még millió probléma adódhat, vagy derülhet ki
Értelek én titeket, de akkor mondjuk be is fekhetnél a nőgyógyászati osztályra életfogytiglani megfigyelésre
ok, most túloztam
de az, hogy 12 évesen megnéz az orvos, sajnos még nem jelenti azt, hogy nem lesz majd semmilyen problémád
ha nincs semmi panaszod, akkor valószínűleg nincs semmi bajod sem
és hiába öröklődik ez a probléma, egyáltalán nem biztos, hogy te is öröklöd, nem csak anyádtól és a nagyidtól kaptál géneket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!