Várhatóan a közeljövőben LEEP-es konizációm, méhszájplasztikám lesz a sorozatos P3-mas eredményem és a HPV- fertőzésem miatt. Nagyon félek! Milyen a műtét? Mit lehet az ilyen beavatkozásokról tudni?
Az orovostól kellene ezeket megkérdezni, mert lehet hogy nem minden doki egyforma módszerekkel csinálja. Meg azért a doki sem lenne rossz tudnia, hogy ennyire félsz.
Ha nem mersz tőle kérdezni, akkor a www.orvostudakozo.hu oldalon kérdezd meg hamvas Ferencet, nekem is sokszor segített már. kicsit megbízhatóbbnak érzem, mint az itteni váéaszolókat.
Szia!Nekem 2000-ben volt conisatiom HPV miatt.Nem altatak,nyomon voltam de minden olyan tompa alomszeru volt.Hallottam hangokat,ereztem fajdalmat,az eszkozok femes csilingeleset,de szolni nem tudtam.Kimetszettek a bibit,elkuldtek szovettanra.Infuziot kaptam,az kabitott el,es maszkot.Minden levego vetel a maszkban egyre jobban kabitott,beszeltettek,de a nyelvem mar osszeakadt.Ekkor kezdtek el.
Kimetszettek,es osszehuztak par oltessel a sebet felszivodo cernaval.Bevarrtak egy kisujjnyi vastagsagu muanyag csovet a mehszajam job-bal oldalahoz egy-egy oltessel,hogy ne nojjon ossze,es uruljon a trutyi a csovon keresztul.Ezt 3.nap kivettek.Nem fajt.Ami nem esett jol,az az eu kaparas volt.Mindenkinem csinaljak,biztos ami biztos.Tulelheto!!!!!
Azota szultem ketszer,siman komplikacio mentesen,elsore nehezen tagultam ,mert nem olyan rugalmas az izom a mutet miatt.Mindket terhessegemnel elsore osszejott a baba,ugyhogy a teherbe esest sem befolyasolta.
Ne felj!!!!En akkor voltam 24 eves,most 33.Egyaltalan nem remalom!!!!!En az altatasra szavazok.Amugy kaptam szulesnel epiduralt,ugyhogy az is tulelheto,ha esetleg az orvos felajanlja a mutetnel.De ne kabitsanak,akkor inkabb EDA vagy altatas!!
Sok szerencst!!!
Udv,
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!