Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek az izzadsággátló...

Szerintetek az izzadsággátló tényleg nagyon károsak és rákkeltőek és nem kéne hazsnálnom?

Figyelt kérdés
most nagyon bestresszeltem hogy lehet tőlük majd később valami bajom de nagyon izzadós vagyok ezért muszáj valamit használnom vagy tudtok valami itthoni izzadsággátlót amitől nem leszek büdös és nem izzadok de egészséges?:/

#egészség #káros #izzdás #izzaásgátlás
2013. aug. 14. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
A mai világban már mi nem rákkeltő?? Régen a tejre is azt mondták hogy "élet, erő , egészség" utána meg kitalálták hogy rákkeltő. Nem lehet úgy élni, hogy mindenre ráolvassák hogy ez bizony rákkeltő. Nyugodtan használd a deódat.
2013. aug. 14. 18:09
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! megnyugodtattál
2013. aug. 14. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! A 24, 48 órás deók aluminiumsókat tartalmaznak, amik eltömeszelik a pólusokat és ezért nincs izzadás. A baj csak az, hogy izzadni természetes dolog, annak ki kell ürülni.Ha bent marad, akkor gond lesz.A mellrák egyik okai lehetnek ezek az aluminiumsós deók.Olyat használj, ami természetes alapú, hagy izzadni, csak a bacikat öli meg, hogy ne legyünk büdösek.
2013. aug. 15. 00:08
 4/5 A kérdező kommentje:
és akkor mivan ha én ezekkel együtt is izzadok de nem büdösen mondjuk?
2013. aug. 15. 09:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Ha fontos az egészséged, akkor ne használj aluminiumsó tartalmú deókat.
2013. aug. 15. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!