Edyke.; kérdése:
Szerintetek melyik a leghatekonyabb izzadsaggatlo?
Figyelt kérdés
20 eves lany vagyok es nagyon sok fajta deot hasznaltam de egyiksem volt a leghatasosabb. nektek melyik valt be a lagjobban??? kerlek segitsetek. koszi2010. máj. 15. 17:41
1/5 anonim válasza:
Garnier 48órás, főleg az az új, abba vmi vulkáni cucc is van, nekem használ, a lilát szoktam venni.(a 48óra nem azt jelenti, h 2 napig nem fürdök akkor, hanem logikusan, ha 48 kell kibírnia 24-et tuti kifog!:)
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Nos az a gond, hogy az egyetlen megoldás a próbálkozás! Mert sajnos ami jó az egyiknek, az lehet hogy a másiknak semmit nem használ (tapasztalat)
Egyébként most nekem is Garnier van, ez a furi formájú :)
4/5 anonim válasza:
és az előző válaszom kiegészítéseként van itt még egy külső fórum, ahol leírják sokan a véleményüket a témában.
5/5 anonim válasza:
aloe ever shield deodorant stick
nekem bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!