Klion hüvelykúp használata alatt tényleg nem szabad autót vezetni?
Ez van írva a tájékoztatóban. Ilyet még nem kaptam, csak klion D-t, de annál semmit sem éreztem, hogy ne tudtam volna pl. koncentrálni.
Fontos lenne nagyon, mert pont most járok vezetni tanulni és sok lenne kihagyni 10 napot.
Ha ez van írva, akkor nem lehet. Mi a kérdés?
Nyilván nem azért írták, hogy kiszúrjanak veled.
Alkohollal se lehet, pedig sokat állítják, hogy egy sörtől nem éreznek semmit.
Akkor olvasd el figyelmesebben. Nem a hüvelykúptól nem lehet vezetni,hanem külön írja,hogy a szájon át szedendő Klion-D tablettától,mert vannak esetek,amikor szájon át szedendő kezelésre is szükség van a hüvelykúp mellett.
Én is most alkalmazom,a hüvelykúp csak helyileg hat.
Igaz,én néztem félre,és most neked köszönhetően utána is néztem,pontosan ugyanaz van leírva..bocsánat!
Érdekes...
Nem tudom mikor mész legközelebb vezetni,de szerintem mielőbb kezd el használni,hogy kitapasztald rád milyen hatással van.
A gyógyszergyártók nagyon óvatosak. Most képzeld el, elkezd viszketni. Olyan jó lenne megvakarni...mit teszel? mint a férfiak? vakarják a töküket, miközben beszélnek valakihez.
ennyi, nem több. ha ez nem gond, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!