Túl kényes vagyok, vagy mást is idegesít?
14 és fél éves vagyok, most jött meg a mensesem. Furcsa, mert maga a vérzés nem zavar, de iszonyatosan hányingerem van(bocs) a betétek szagától! Minek kell ezeket illatosítani!! Nem bírom a szagukat!! :(
És amikor emberek közé megyek, atól aggódom, hogy messziről bűzlik belőlem az az illatos "betétszag"
Nem bírom! Én vagyok ennyire kényes, vagy másnak is vannak ilyen problémái?? vagy érzékeny vagyok a szagokra?? Légyszi irjatok!

sztem is kicsit "túlszagosak" de nem olyan vészes..
am használj tampont ha nagyon zavar

próbáld ki az illatosítatlan betétet.
vagy a tampont, annak se tampon szaga nincsen, de menzesz szaga sem lesz

Alwayst ne vegyél, mert szar műanyag, meg valami gusztustalan zselé is van benne, ami ki tudja milyen hatással van rád, de hát nedvszívó minek is foglalkoznának vele.
A többi fajtával ki vagyok békülve, de az alwaystől a falra mászok.

Ok, kösz!
Amugy én Alwayst használtam, lehet, hogy az volt a gond :O! Na mind1! Megpróbálom megszokni!
És utolsó váloszoló: igen, ezen a téren tényleg finnyás vagyok, de amugy másban nem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!