Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Túl kényes vagyok, vagy mást...

Túl kényes vagyok, vagy mást is idegesít?

Figyelt kérdés

14 és fél éves vagyok, most jött meg a mensesem. Furcsa, mert maga a vérzés nem zavar, de iszonyatosan hányingerem van(bocs) a betétek szagától! Minek kell ezeket illatosítani!! Nem bírom a szagukat!! :(

És amikor emberek közé megyek, atól aggódom, hogy messziről bűzlik belőlem az az illatos "betétszag"

Nem bírom! Én vagyok ennyire kényes, vagy másnak is vannak ilyen problémái?? vagy érzékeny vagyok a szagokra?? Légyszi irjatok!

2009. okt. 27. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Vannak nem illatosított betétek, pl. a Libresse. Használj ilyeneket inkább, egészségesebb is, mint az agyonillatosított, agyonvegyszerezett fajták.
2009. okt. 27. 22:02
 2/9 anonim ***** válasza:

sztem is kicsit "túlszagosak" de nem olyan vészes..

am használj tampont ha nagyon zavar

2009. okt. 27. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:

próbáld ki az illatosítatlan betétet.

vagy a tampont, annak se tampon szaga nincsen, de menzesz szaga sem lesz

4/9 anonim ***** válasza:
Az eü betétek között én még nem is találkoztam olyannal, ami illatosított lett volna, csak a tisztasági betéteknél. Ha van is ilyen, tuti, hogy több olyan van, ami nem illatos, vegyél olyat.
 5/9 anonim ***** válasza:

Alwayst ne vegyél, mert szar műanyag, meg valami gusztustalan zselé is van benne, ami ki tudja milyen hatással van rád, de hát nedvszívó minek is foglalkoznának vele.

A többi fajtával ki vagyok békülve, de az alwaystől a falra mászok.

2009. okt. 27. 22:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Az Alwaysnek is van egy Sensitive fajtája, az nem műanyag, én azt szeretem. (Nem illatos.)
2009. okt. 27. 22:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Én szeretem a sajátom szagát:D
2009. okt. 27. 22:47
 8/9 anonim ***** válasza:
majd ha úgy igazán ömlik belőled a vér,és nem tudsz mosdani mondjuk fél napig,na annak milyen szaga lesz ám! :) Egy illatos betét semmi ahhoz képest...XD ne légy finnyás! Egyébként nem tudom milyen betétról beszélsz,én amiket használok,mind szagtalan.:O
2009. okt. 28. 06:23
 9/9 A kérdező kommentje:

Ok, kösz!

Amugy én Alwayst használtam, lehet, hogy az volt a gond :O! Na mind1! Megpróbálom megszokni!

És utolsó váloszoló: igen, ezen a téren tényleg finnyás vagyok, de amugy másban nem! :)

2009. okt. 28. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!