Mennyi az esélye, hogy meddő vagyok?

A véres vizelet az veseprobléma, amiatt semmiképpen nemlehetsz meddö.
Egy vetélés se ok erre, a lánymnak 5-ször ment el a babája, mielött a kicsije megszületett.
Szerintem nincs okod idegeskedni emiatt, Ezek alapján nem kellene,hgy meddö legyél.
Viszont ha más is van, ami miatt erre gondolsz, akkr tényleg nincs más, mint orvoshoz menni, a meddöséget vizsgálatokkal ki lehet mutatni.

Szia!
Én nekem 3 évvel ezelött volt egy vetélésem és azota nem lettem terhes! Ja és elötte 1 évvel meg egy abortusom akkor még tul fiatal voltam és nem mertem bevállalni. Voltam dokinál és kértem hogy csináljuk meg a vizsgálatot hogy eggyáltalán lehet e még gyerekem! És erre azt mondta hogy az egy hosszu folyamat! Adott egy évet jövő márciusban kell vissza mennem hozzá és akkor kezdi el a kivizsgálást ha addigsra sem leszek az!De ha te bemész rögtön ugysem fogja megcsinálni időt fog adni mert lehet abban az egy évben nállam is megtörténik a csoda!:)
A felfázásnak ehez a medőségnek semmi köze!
23

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!