Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Körülbelül 2hónapja a hasam kemény és fáj.Hol van étvágyam hol nincs. 54-55 kg-ról lementem 46 kg-ra.Voltam orvosnál azt mondták hogy bélhurutom van,felírták a gyógyszert és azt mondták hogy másnap jöjjek vissza elmúlik. Nem változott semmi.Az orvos azt mondta hogy pár nap hetek óta nem változott.Elmentem nőgyógyászhoz mert féltem hogy esetleg terhes is lehetek ugyanis fáj a mellem,és néha hányingerem is van.Bár kevés esély lehetne rá.Ugyanis nagyon ritkán fordult elő hogy óvszer nélkül szeretkeztünk a barátommal.A nőgyógyász azt mondta hogy nem vagyok terhes csak fertőzésem van.Gondoltam attól is lehetnek ezek a tünetek,de a fertőzésem már elmúlt.Arra is beszedtem a gyógyszert.Segítsetek!Mi lehet ez?2013. aug. 13. 22:14
1/1 anonim válasza:
HA így sem derül ki,hogy pontosan mi a probléma,akkor lehet jobban teszed,ha áldozol egy jó magánorvosra!
Ott ugyanis nem fognak lekoppintani,mert kell a pénz,alaposan átvizsgál (nem 10 perc alatt),ott tüzetesen el tudod mondani a problémád,elküld jobbra-balra,UH,Röntgen,ha még úgy sem talál semmit,ki tudja MRI stb.
Én áldoznék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!