Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor jön meg a menstruációm,...

Mikor jön meg a menstruációm, mi a gond?

Figyelt kérdés
Megkelett volna jönnie tegnap a menstruációmnak. A barátommal orálisan csináltuk. Attól nem lehetek terhes. A hasam szúr összevissza, néha fájdogál épp hogy csak egy kicsit. Csíp ahogy pisilek. Voltam a Balatonon, nem kaphattam elvmi fertőzést a közös wc után, vagy nem fázhattam fel? Mikor jön meg? Holnap mit mond szerintetek az orvos? Eléggé félek, nem akarok babát. Az elmúlt 5 napba alig ettem,aludtam, sírtam. Nagyon félek,és nagyon ideges vagyok. :S

2013. aug. 7. 14:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Neked pszichológus kell, ha orális szex után attól félsz, hogy terhes lettél. De emellett valószínűleg jobb neked, ha egyáltalán nem szexelsz.
2013. aug. 7. 14:51
 2/14 anonim ***** válasza:

"A barátommal orálisan csináltuk. Attól nem lehetek terhes." Na nem mondod!!

Nyilván elkaptál valamit, ha csíp, amikor pisilsz!

Nem tudjuk, mikor jön meg! De tudod a menstruáció nem mindig napra pontos!! Ettől nem kell besz**rni!

Nem tudjuk, mit mond az orvos.

Honnan lenne babád, ha nem szexeltél???

2013. aug. 7. 14:51
 3/14 anonim válasza:
1 napja késik és ennyire ki vagy borulva? Nyugodj meg, szerintem valami fertőzést kaptál el, emiatt késhet is. De egy nap miatt ne akadj ki ennyire. :) Menj el a házi orvosodhoz, kapsz antibiotikumot és pár nap múlva semmi bajod.
2013. aug. 7. 14:53
 4/14 anonim ***** válasza:

"Az elmúlt 5 napba alig ettem,aludtam, sírtam. Nagyon félek,és nagyon ideges vagyok."

Miért is csináltad ezeket, ha csak egy napja kellett volna megjönnie??? Hát ha ennyire ideges voltál előtte, ne csodálkozz, hogy nem jött meg! Tudod, a stressz is okozhat ilyesmit!!

De minek aggódsz, ha csak orálisan csináltátok???

Tudod, aki tudatlan az semmilyen formában ne létesítsen szexuális kapcsolatot!!

2013. aug. 7. 14:53
 5/14 anonim ***** válasza:

Ne legyél ideges, nyugi.

Nem lesz semmi baj, majd meglátod.

Lehet, higy semmi bajod, lehet, hogy valami enyhe fertőzést kaptál, amire akkor majd kapsz gyógyszert és 3-4 nap alatt elmúlik.

Nem kell a szivedre venni az ilyen kioktató emberkék írásait, ők is be lennének rezelve a helyedben.

Szóval nyugi, nyugi, minden rendben lesz.

2013. aug. 7. 15:13
 6/14 anonim ***** válasza:
higy = hogy
2013. aug. 7. 15:14
 7/14 anonim ***** válasza:

"Tudod, aki tudatlan az semmilyen formában ne létesítsen szexuális kapcsolatot!!"

nem lehet mindenki olyan zseni mint te 81%-os!

2013. aug. 7. 15:33
 8/14 anonim ***** válasza:
#7: azért ehhez nem kell zseninek lenni.
2013. aug. 7. 15:35
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi azoknak akik normálist választ írtak,íratok ki valamit. :)
2013. aug. 7. 15:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Azért gondolj már arra, hogy akkor te se lennél!!
2013. aug. 7. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!