Miért késik? És mitől vagyok gyakran rosszul?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy terhes vagyok-e, még csak 13 vagyok, nem lett volna rá lehetőség. Csak már 6.-án meg kellett volna jönnie, de azóta még csak az előjelét sem észlelem. Viszont folyton eszek, és gyakran vagyok rosszul, általában kora reggel, vagy késő estére. Mitől van ez?2013. aug. 13. 20:57
1/10 anonim válasza:
Hát pedig ez gyanús kicsit... Időnként elég nagy véletlenek is előfordulnak pl: medencevízzel... Erre kozmikusan kicsi az esély, de azért gondold át.
Egyébiránt pedig amúgy is érdemes orvoshoz fordulnod, ha eddig szabályos volt a vérzésed.
2/10 A kérdező kommentje:
Most komolyan lehetek terhes? Hát, a balatonnál voltunk, amikor meg kellett volna jönnie. A balatonnál is igaz lehet ez a medencés dolog? Annyira nem volt szabályos, hogy 28 naponként mindig megjött, de ennyit még nem késett soha.
2013. aug. 13. 21:27
3/10 anonim válasza:
HÁH, miért kell ilyesztgetni a kiscsajt..? :D 13 éves vagy, fiatal, tök normális ha késik kicsit, sőt ha jól tudom még az is ha kimarad. A medencevizes sztori hülyeség, ilyen nincs :D A rosszullétről meg annyit hogy attól is lehetsz rosszul ha ezen stresszelsz, és ha stresszelsz attól meg késhet... Szóval nyugi :) Ha kimarad vagy valami gáz van (tovább fáj a hasad vagy ilyesmi) akkor szólj anyukádnak vagy elmehetsz dokihoz is vele, de ha nincs semmi okod rá akkor tuti nem terhesség. :D
4/10 anonim válasza:
Attól függ, én már láttam férfiakat a medencében maszturbálni... :( De tényleg nagyon-nagyon kicsi erre az esély. De ezek a tünetek, most komolyan... :D
5/10 A kérdező kommentje:
Szóval semmi baj nincs? Az orvos, amikor a legelső jött meg, azt mondta, hogy 15-16 éves koromig nem fog rendesen "beállni", két-három napot csúszik, de azért nem egy hetet.
2013. aug. 13. 21:40
6/10 anonim válasza:
én nem tudom mi lehet, de ha nincs rá okod terhes nem lehetsz, ennyi. Stressz miatt simán késhet. ilyen korban sőt 15-16 éveseknél is előfordulhat akár 2-3 hét is.
7/10 anonim válasza:
Nyugi, nem lehetsz terhes! :D..a kis spermák nem bírják a vizet amugy se..rögtön meghalnak..tényleg minek ijesztgetni szegényt :)..Nekem meg olyan volt mikor megjött először, hogy hamarabb jött meg mindig kb 1 héttel..aztán lassan beállt :) kb 10 éve menstruálok, 25-30-31 napra szokott megjönni, de ez normális :) napra pontos csak a fogamzás gátlótól lesz.
8/10 anonim válasza:
Ilyen fiatalon az is normális, ha hónapokig kimarad a menstruáció. Ha esetleg fél év múlva sem jön meg a következő menstruációd, akkor érdemes orvoshoz menni!
9/10 anonim válasza:
17 éves korodig szinte bármi előfordulhat, az is hogy hónapokra kimarad!
10/10 anonim válasza:
lassan 16 éves leszek és velem is már megeset, hogy késet kb egy hetet, vagy ki maradt, nem aggódj nem lehet baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!