Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Epilepsziánál tényleg lehetség...

Epilepsziánál tényleg lehetséges a teljes tünetmentesség? Rohamom már nagyon rég volt, de elég gyakran rosszul érzem magam és ezért eléggé el vagyok keserdve. Úgy érzem nem tudok teljes életet élni!

Figyelt kérdés

2012. aug. 15. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Az orvosodat kérdezd meg erről ,nálad mi a helyzet. De hidd el, tudsz teljes életet élni, hiszen sok epilepsziásnak sikerült már.
2012. aug. 15. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Minden lehetséges.

Nekem soha életben nem volt rohamom, meg komolyabb tünetek sem. Épp csak megállapították hogy ez a bajom, oszt szedjem a gyógyszert, amit azóta sem szedek.

2012. aug. 15. 18:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy gyógyszert kellene váltanom és akkor talán majd jobban leszek, bár ettől is felek, jobban mondva a mellékhátasoktól és az esetleges kisérletezesektől. Most épp orvost keresek, mert elköltöztem.
2012. aug. 16. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Hova költöztél? Én Budapesten tudok neked orvost ajánlani, nekem 20 év alatt egyszer volt rohamom, amikor egy kis ideig nem ő kezelt.

Amúgy gyógyszer mellett teljesen tünetmentes vagyok én is. Mit értesz az alatt, hogy "rosszul érzed magad"? Biztos, hogy ez az epilepsziával van összefüggésben?

2012. szept. 19. 16:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia, Győrben lakom. Esetleg megtudnád adni privát üzenetben az orvos nevét?!(Előre is köszönöm). Szerintem pánikbeteg is vagyok és ezen tünetei már volt, hogy epilepsziás rosszullétbe torkollott. Rohamom nem volt 'csupán, aurás rosszullétem, de ez is pont elég.
2012. szept. 20. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!