Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nemi herpeszem van?

Nemi herpeszem van?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos én olyan problémával fordulok hozzátok, amire az interneten nem találtam választ. Volt egy hosszútávú kapcsolatom, ami véget ért, nagyon rosszul érintett, így hát szégyen vagy nem szégyen leittam magam, és lefeküdtem valakivel. Én nem tudnék arról, hogy nekem valaha lett volna nemi herpeszem, mivel utána olvastam, és sosem volt semmi fájdalom se ilyesmi.Most viszont megjelent a hüvely bemenetelemnél kettő kis pötty, nem fáj, nem viszket nem ég se semmi, de szerintem ilyen korábban is volt már, viszont akkor nem nagyon törődtem vele, mivel jártam nőgyógyászhoz is, az se mondott rá semmit és nem is fájt, meg hát el is múlt. Most viszont aggódok amiatt, hogy én elkaptam e a nemi herpeszt, vagy herpesz e ez egyáltalán, vagy én átadtam e a srácnak valamit, ami nem volt jelen a közösülés pillanatában és ezáltal nekem is kiújult? Nem fáj meg semmi, észre sem veszem, hogy ott van..de kenem kenőccsel azért :) Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 12. 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem várj vele kicsit, ha egy hét után sem javul, inkább terjeszkedne, akkor fordulj vele orvoshoz. De ha elmúlik, szerintem nincs miért aggódnod.
2013. aug. 12. 23:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyébként jó a nőgyógyász? Ha igen, és nem mondott rá semmit, akkor nem lehetett olyan nagy gond. De ha pontos választ akarsz, kérdezz rá a dokinál.
2013. aug. 13. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!