Nemi herpeszem van, ma az 5. napja. Képtelen vagyok pisilni mert iszonyatosan faj. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Ez az első, hogy kijött rajtam es tegnapig iszonyatosan ronda és gusztustalan holyagok voltak az egesz szemeremtesten es a huvelyemben is. Elkezdtem Telviran kremmel kenni es ma 800 mg-os Herpesint kezdtem szedni es nagyjából pörkösödnek a holyagok de meg mindig nagyon faj, pisilni meg egyáltalán nem tudok, utoljára tegnap este tudtam de csak meleg vizben es sírva, meg egy torolkozot szorongatva :(( annyira el vagyok keseredve, ha nem lenne mellettem a baratom már rég kinyirtam volna magam, elviselhetetlen :'(2013. júl. 4. 18:06
1/4 anonim válasza:
Esetleg nem segíthet a SHEWEE pisilőeszköz?
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet, de az faj ahogy a pisi hozzaer a nyalkahartyamon a sebekhez/holyagokhoz :(
2013. júl. 5. 20:51
4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Sokat nem segített a válaszod igy 5 ev utan, raadasul mikor a kérdést kiirtam mar reg voltam orvosnal :) Szerintem nincs olyan ember aki ne rohanna ezzel orvoshoz.
2019. márc. 19. 03:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!