Iszonyatosan elkezdett fájni alul szex közben, és legalább fél óráig tartott. Mi lehetett? Endometriózis?
Tegnap már az elejétől fájt egy kicsit a szex (nem is voltam annyira nedves, mint szoktam lenni), és ilyen furcsa "dörzsölődő" hangot hallottam. Aztán elkezdtük volna hátulról, és hirtelen eszméletlen fájdalom jött, a hüvelyemtől az alhasamig, belül. Csak összegörnyedve feküdtem és nyögtem, aztán összeszedtem magam és kimentem wc-re, aztán lassan jobb lett. Azért írom le ezt is, mert a vége felé már még magasabbra terjedt a fájdalom, és az emésztésem nem igazán volt jó aznap, de nem mentem wc-re, mert nálam volt a barátom:$.
Ma is megpróbáltuk a szexet, és működött, de egy picit érzékenyebb voltam, és még most is érzek apró nyilallásokat, de szinte semmi.
Valakivel volt már hasonló?
Emésztés vagy nőgyógyászati probléma?
Huh, köszi a válaszokat!
Azért gondoltam az endometriózisra, mert szinte csak ezt találtam magyarázatnak, ami szóba jöhetett a fájdalmas együttlétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!