12/L szoktam masztizni már el is értem azt a bizonyos hatást. Ez nem akadályozza meg hogy megjöjjön a menstruációm?
nem.
csak ne csináld túl gyakran főleg ne ilyen fiatalod, mert tönkreteheted a majdani szexuális életedet, ha hozzászoksz a saját módszeredhez, technikádhoz, a pasid csak igen nehezen vagy sehogysem fog tudni kielégíteni
Ez hülyeség. Nyugodtan csinálhatod, én 7 éves koromban már csináltam, semmi bajom nem lett. Jobban megismered a saját tested, tudod, mi jó neked, amit aztán ha úgy adódik sok-sok év múlva , megbeszélhetsz a barátoddal.
20/L
igen, sok sok év múlva majd mondogathatod a párodnak mondjuk orál közben, h neúgy, nemarra, balra, feljebbe, nemannyira, vissza, most jó, nem, mégse, erősebben, nemannyira.......:D vicces lesz :D
amúgy bőven ráér a 12 éves felfedezni a saját testét. és annyira azér nefedezze fel h a pasinak már semmi sem marad, hanem használati útmutatót kell majd a csajnak mellékelnie saját magához a pasinak. hát ezaztán izgi szex, mondhatom....
Nyugodtan csináld. Én 10 éves korom óta csinálom, és csodás módon a párom is ki tud elégíteni...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!