Az normális, ha egy 13 éves lánynak barna folyása van?
13 éves vagyok és barna folyásom van.
Nem tudom mit tegyek. Normális ez?
Segítsetek!
Előre is köszönöm.
ez már a menstruáció
eleinte nem mindenkinek jön egyből friss vér, mert gyenge a vérzés, és a vér elkezd alvadni, mire kiér a hüvelyből, már ilyen barnás
de ez már menstruáció
írd fel szépen egy naptárba az első napot, amikor kezdődött, és ettől fogva tartsd minden hónapban számon
Az utolsónak igaza van. Ez már maga a menstruáció. Csak kevés a vér. (A barna szín onnan van, hogy a vér bebarnul a hüvely savas ph-ja miatt. Ha több a vér, hamarabb kifolyik, nincs ideje bebarnulni, olyankor azért piros)
Pár nap és megszűnik. Hogy mikor lesz a következő? Lehet, hogy egy hónap múlva, de akkor sem kell aggódnod, ha 1-2 hónap kimarad. Nem mindenkinek áll be azonnal.
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát. :)
Igazából már tegnap este (2013.08.11) is volt ilyen csak akkor gondoltam, hogy majd ma megkérdezem mi is ez.
Nem nagyon értem ezt hogy akkor kimarad. Akkor ez azt jelenti hogy 1-2 hónapig nem is lesz semmi? És ha már beállt akkor mi a normális? Hogy, ha havon 1-szer jön csak meg vagy hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!