15 vok a háziorvos kérésre áttapintja a mellemet és ha igen mit csinál? (gyors választ)
Figyelt kérdés
Panaszmentes vagyok2013. aug. 10. 15:07
1/10 anonim válasza:
Nekem áttapintotta, megnézte, hogy nem talál-e benne valamilyen csomót, eltérés, amivel további vizsgálatra kellene küldenie.
2/10 anonim válasza:
igen, igy van, a tapintással csomót kereshet, de ezt késõbb magad is ellenõrizheted néha
4/10 anonim válasza:
asszem te vagy a perverz, mert épp egy 15 éves kérdésénél nem kellene a szexet belekeverni. ez egy orvosi vizsgálat te hu..lye
5/10 anonim válasza:
Nagy homály lehet az agyad helyén, ha egy orvos vizsgálatát perverznek véled!
6/10 anonim válasza:
Hát azért az elgondolkodtató, ha a háziorvos megszólal, hogy vetkőzzék csak le kedves, megnézném a melleit és csomót keresnék benne...
(gondolom a fogadat sohasem nézte még meg..)
7/10 anonim válasza:
Kérésre én is áttapintom a melleidet és még háziorvos sem vagyok. Na? :D
8/10 Főzős Laci válasza:
Egy ilyen kis semmiségből,ilyen ökörségeket leírni?!
Mire jó ez? Az urológiai vizsgálatra(pénisz+prosztata)mit fűzzek hozzá?
Inkább normálisan kellene hozzászólni,nem pedig ezeket az általános kliséket,és hülyeségeket leírni.
Egy orvosi vizsgálat,az nem a szexre megy.No,persze volt már "olyan" nőgyógyász,aki szívesen tette ezt!
9/10 anonim válasza:
A gond az, hogyha a gégész akarna prosztata vizsgálatot csinálni. és itt egy kicsit valami ilyesmiről volt szó, ha figyelmesen elolvassuk a kérdést.
10/10 anonim válasza:
Amikor 60 éves leszel, akkor nem fogja majd, hanem elküld a nőgyógyászhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!