Háziorvos vagy nőgyógyász?
Figyelt kérdés
Már kb 1 hete van, hogy ha pisilek, akkor nagyon fáj. Tudom, hogy antibiotikum kéne.. most abban szeretnék segítséget kérni, hogy ezzel a panasszal elég elmenni a háziorvoshoz vagy muszáj a nőgyógyászhoz?!2013. júl. 10. 13:37
1/7 anonim válasza:
Hát inkább urológus, ő foglalkozik húgyutakkal..
2/7 anonim válasza:
Valószínűleg valami húgyúti fertőzésed van, pisidből megnézi, hogy gennyes-e a pisid és ad rá - valószínűleg - antibiotikumot. Ha semmi más tüneted nincs, akkor urológiára menj, beutaló se kell. Vizsgálni meg nem fog, ne aggódj, maximum a hólyag környéki területeket tapogatja meg kívülről, de bugyidba nem fog nyúlni.
3/7 A kérdező kommentje:
és ha van más problémám is?
2013. júl. 10. 13:44
5/7 anonim válasza:
Házi orvos. Vigyél vizelet mimtát, ott helyben megnézi egy csíkkal és ír fel antibiotikumot.
6/7 anonim válasza:
Hát ha más problémád is van, ami esetleg nőgyógyászati jellegű, akkor el kellene menned nőgyógyászhoz is..
7/7 A kérdező kommentje:
Nőgyógyásznál már voltam, tudják a problémám és vettem gyógyszert is, amit kellett. Ez most egy hete van, azért kérdeztem, hogy elég e most a háziorvoshoz menni?!
2013. júl. 10. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!