Szerintetek mi bajom?
Figyelt kérdés
Ma elmentem strandra, kb. egész héten ott voltam. Wécéznem kellett, így hát elmentem. Legszívesebben ordítottam volna, úgy fájt ahogy pisiltem, itthon pedig vér is volt a vizeletemben. Felfázás szerintem elég esélytelen ebben az időben. Múlt héten volt menzeszem. Szóval?
14/L
2013. aug. 8. 21:17
1/13 anonim válasza:
Ilyen időnem is lehet felfázás,de akár valamilyen baktérium is felkerülhetett a hólyagodba a vízből.
2/13 anonim válasza:
Ahogy az első írja hólyag hurut, kell rá gyógyszer. Holnap a háziorvost keresd fel, mert a hólyagból a baktériumok kezeletlen esetben felfelé juthatnak a vesemedencébe. Ha az is begyullad már veszélyesebb.
3/13 anonim válasza:
Hüvelygomba is lehet. Nem viszket ott lent?
4/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem viszke. Anyum azt mondta hogy de felfázhattam, de szerintem holnap elmegyek orvoshoz. Remélem nem olyan nagy dolog.
2013. aug. 8. 22:00
5/13 anonim válasza:
Második vagyok :) ne félj, minden rendben lesz! :) 18/L
7/13 anonim válasza:
Házi orvoshoz menj el, esetleg vigyél magaddal vizeletmintát is.
8/13 anonim válasza:
Jobb ha laborban néznek vizeletet. Sokkal részletesebb vizsgálat.
9/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy. A tüneteid alapján egyértelmű a hólyaghurut. Háziorvoshoz menj.
10/13 anonim válasza:
A háziorvostól kérj laborba beutalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!