Hogyan tudom a menstruációs vérzést csökkenteni? Koszorúslány leszek, s nem a legjobbkor jött meg!
Sziasztok!
Holnap esküvőre megyek, ahol koszorúslány is vagyok (nagy abroncsos ruha). Elvileg szombaton kellett volna megjönnie. Én viszont elkezdtem hétfőtől C vitamint is szedni, hogy késleltessem. Vagy bejön, vagy nem alapon. Gondoltam ártani nem ártok vele, még ha nem is igaz.
Erre ma délután megjött!!!Fogalmam sincs, hogy abban a nagy abroncsos ruhában, hogyan tudok majd tampont cserélni!
Mivel az első napokon nekem erős szokott lenni na vérzésem, ezért aggódok.
Csajok, van valami tippetek, ötlet esetleg?
Tampon +betét és ki lehet cserélni:)))))) Én voltam koszorúslány és menyasszony is és mind 2 alkalommal megvolt a menszeszem :)
És ha van olyan barátnőd vagy anyuddal olyan viszonyba van tuti segit neked megfogni a KOSZORÚSLÁNY RUHÁDAT :)
Az az igazság, hogy reménykedtem, hogy ki tudom húzni az esküvőt anélkül, hogy megjönne. Lehet már annyira paráztam, hogy azért jött meg hamarabb!
Normál tamponom van itthon, betétből normál+éjszakai is.
Azon gondolkoztam, hogy venni kellene erősebb tampont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!