Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség vagy valami betegség...

Terhesség vagy valami betegségem is adódhatott?

Figyelt kérdés

7.30-án volt vége a menstruációmnak és 7.31-én lefeküdtem a barátommal úgy, hogy én még szűz voltam. Védekeztünk is és az óvszer sem szakadt ki, ráadásul nem is bennem élvezett el, szóval még előváladék sem került belém. Most nagyon fáj a petefészkemnél és pár napig bő fehérfolyás kísérte mindezt, de mintha màr kevesebb lenne. 1-2 napja fáradékonyabb lettem. Ez most terhesség vagy esetleg valami más ?! védekezés mellett, hogy eshettem volna teherbe?

Előre is köszönöm a válaszokat! 17/L

2013. aug. 8. 09:23
 1/10 anonim válasza:
Nem vagy terhes, ne félj. Az óvszer biztonságos, és ha továbbra is ügyesen odafigyeltek, hogy ne szakadjon, ne csússzon le, stb., akkor nem fogsz teherbe esni akaratlanul. A fájdalom, meg a fehér folyás viszont valami fertőzés jele lehet. Ha nem múlik, egy-két napon belül, irány az orvos. (33 éves anyuka)
2013. aug. 8. 09:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, de ez a fájdalom már körül belül majdnem 1 hetes, ezért is tettem fel a kérdést, a másik indok pedig az, hogy nem tudok elmenni orvoshoz mert az én szüleim ezen a téren nem olyanok, akik ezt megértenék. Magyarán péppé vernének!:/
2013. aug. 8. 10:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz terhes, és nincs semmi bajod.

Szüzesség elvesztése járhat mellékhatásokkal, amik elmúlnak,

a fehérfolyás viszont természetes dolog, szinte nminden nőnek van.

2013. aug. 8. 10:03
 4/10 A kérdező kommentje:
De ez tényleg normális dolog, hogy a petefészkem fáj? és már lassan 1 hete?!
2013. aug. 8. 10:08
 5/10 anonim ***** válasza:
A biztonság kedvéért menj orvoshoz!
2013. aug. 8. 10:16
 6/10 A kérdező kommentje:
De mint mondtam, a szüleim péppé vernének mert nagyon régimódiak és a nőgyógyászhoz szülő kell ha nem vagyok még nagykorú, vagy pedig egy felnőtt! De senkit sem szeretnék úgymond megkérni, mert kiderülne!:/
2013. aug. 8. 10:28
 7/10 anonim ***** válasza:
a petefészked szúr? Mert az ideiglenes szúró fájdalom peteérést jelent a folyás szintén. aha folyás nem büdös vagy darabos akkor nem fertőzés. peteéréskor több a hüvelyváladék hogy segítse a speriumokat a bejutásban illetve hogy a szexuális együttlétet "megkönnyítse" szóval síkosít. szerintem semmi komoly. ha állandóvá válik a fájdalom és nagyon aggaszt ment el orvoshoz.
2013. aug. 8. 11:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyébként nem kell felnőtt a nőgyógyászhoz. Én 16 éves korom óta járok és még soha nem jött el velem az édesanyám.

21/L

előző voltam

2013. aug. 8. 11:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi bajod, ne izgulj!
2013. aug. 8. 16:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kedves, megértő válaszokat!! :) Remélem, hogy igazatok lesz! Drukkoljatok!:/
2013. aug. 8. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!