Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ez normális? Kissé...

Lányok! Ez normális? Kissé félek, hogy mi lehet ez.

Figyelt kérdés
Általában amikor a tampont megpróbálom kihúzni és már egy kicsit kint is van, akkor bele akad valamibe (egy bőr darabba vagy nem tudom hogy mi az, de látszik is az a valami), és csak akkor tudom kivenni a tampont ha azt a bőr darabot lehúzom a tamponról. Viszont van amikor simán minden gond nélkül sikerül kihúzni. Másnál is van ilyen? Mi ez? Mit kellene csinálnom? Nem jól teszem fel a tampont? Kérlek minél többen válaszoljatok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
2009. okt. 26. 14:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
szűz vagy? lehet, hogy a szűzhártyád :)
2009. okt. 26. 14:13
 2/12 anonim válasza:

szűzhártya az...

Azt én sem tudom,hogy mi lehet az, de tuti nem a szűzhártya...

Szerintem menj el vele nődokihoz majd ő megmondja!

Biztos ami biztos!

2009. okt. 26. 14:20
 3/12 A kérdező kommentje:
szűz vagyok, de nem hiszem hogy a szűzhártya, mert az nem itt kívül van...
2009. okt. 26. 14:21
 4/12 A kérdező kommentje:
legalábbis az nem látszódik igy
2009. okt. 26. 14:27
 5/12 anonim ***** válasza:
már hogyne lenne kívül! Miért mit hittél hol van? kívül van.
2009. okt. 26. 14:28
 6/12 A kérdező kommentje:
na nem úgy értettem...csak szerintem ez nem a szűz hártyám, de aztán lehet...nem tudom:$
2009. okt. 26. 14:34
 7/12 anonim ***** válasza:

szerintem is az.

én is így vagyok, ha gondolod részletezem. (csak nem akartam nagyon belefolyni, de szívesen, ha ezzel segítek)

2009. okt. 26. 14:36
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen részletezd kérlek, kíváncsi vagyok rá!:)
2009. okt. 26. 14:46
 9/12 anonim ***** válasza:

szóval szűzhártya: egy vagy több nyílás helyezkedhet el rajta. Nekem konkrétan 2, de az egyik nagyon kicsi. Amikor elvesztettem a szüzességem, akkor a nagyobbik szakadt át és a kis nyílás még mindig ott van. Nem okoz gondot, de nekem is néha beleakad a mai napig a tampon.

lehet, hogy nálad is hasonló a helyzet. Ne ijedj meg! :)

2009. okt. 26. 14:51
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, most megnyugtattál :) ha esetleg még valakinek van hozzáfűzni valója, arra nagyon kíváncsi vagyok! :)
2009. okt. 26. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!