Az a bajom, hogy ott lent viszket, most volt meg, vagyis már elmúlt, most barnás izé van ott és néha viszket. Mit tegyek, hogy elmúljon a viszketés?
Figyelt kérdés
Nagyon zavaró, most mit csináljak ez ellen? Lehet, hogy hüvelygomba? Hallottam, hogy van valami dolog kefírrel, vagy natúr joghurttal?2008. jún. 28. 20:03
1/7 anonim válasza:
Nőgyógyászhoz kéne fordulnod, csak ő tud biztosat mondani!
2/7 anonim válasza:
Biztos hüvelygombád van. Régi népi orvosság rá a joghurt. Kanállal vagy ujjal kell a hüvelybe juttatni és hogy mégjobb legyen a hatás biopatikában lehet kapni acidophilus port és azt bele lehet keverni a joghurtba. Minden nap kell alkalmazni, amíg a gombás fertőzés teljesen el nem múlik. Azt viszont nem tudom, hogy mennyire hatásos. A Canesten krémet biztosabbnak találom, na meg ha megnézi az orvos biztos ami biztos.
3/7 A kérdező kommentje:
Mármint a barnás azért van, mert elmúlt a mensim..vgayis ez az utógenny vagy mi
2008. jún. 28. 21:07
4/7 anonim válasza:
A barnás folyás a mensi végét is jelentheti.
Valószínű,hogy gombás fertőzésed van.
Használj rá Canesten krémet.Már lehet kapni hüvelytablettát recept nélkül is.
Viszont hogyha nem múlik el mindenképpen meg kell mutatani egy nőgyógyásznak. Ne halogasd mert csak rosszabb lesz.
5/7 A kérdező kommentje:
de csak néha szokott viszketni, és akkor is elmúlik,miután megmosom.lehet,hogy nem moosom elégszer?
és szerintetek az a joghurtos dolog jó? bajom nem lesz belőle ugye?
2008. jún. 29. 12:30
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg jó lehet a kefír-joghurt téma, én a helyedben mégis inkább a dokihoz mennék el, mert biztosan tud segíteni, de ha Te próbálod kezelni magad, nem biztos, hogy teljesen elmúlik a panaszod. Sztem jobb biztosra menni, arról nem beszélve, ha valóban vmi fertőzés (bár úgy tudom, a viszketés annak a jele), minél hamarabb kezeltetni kell, ne terjedjen tovább.
7/7 A kérdező kommentje:
hát igen,.de nem biztos,hogy az..sőt szerintem nem,de a joghurtos tampontól nem lehet bajom ugye?
2008. júl. 1. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!