SOS! Mit tegyek? Nőgyógyászhoz kell mennem?
Figyelt kérdés
Körülbelül két napja a hüvelygomba tüneteit fedeztem fel magamon. Szóljak anyunak és menjünk el dokihoz, vagy el fognak múlni? És ha el kell mennünk mindenképp (eléggé félek), akkor hogyan menjek oda? Mit érdemes vinni, előtte kell-e valami extra tisztálkodási dolgot tenni, ilyesmi? Nagyon kellemetlen ez, egyedül, ugye semmi képen ne próbáljam meg kezelni? Azt sem tudom, hogyan mondjam el a szüleimnek...2013. aug. 7. 01:41
11/13 anonim válasza:
Hát orvoshoz járnod azért még nagyon ráérnél, de ha tényleg nem segít a Canesten néhány napon belül, akkor el kellene mennetek gyereknőgyógyászatra.
(persze felnőtre is mehetsz)
A női orvost nagyon ajánlanám én is, ha még nem voltál soha.
12/13 anonim válasza:
Ha esetleg majd kellene nőgyógyász, akkor én is tudok küldeni női orvosokat. (elsősorban Pesten)
13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek! :) elmentunk anya regi no orvosahoz, irt fel canestent es mar javulni kezd. Nem is volt annyira veszes mint vartam. Kedves volt es diszkret :)
2013. aug. 9. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!