állandó fél napos hasfájás menzesz megjövetelekor. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
egyszerűen már a sírás kerülget ,ha arra gondolok,h lassan eljön az idő h megjön. ma épp egy iylen nap van... egyszerűen minden bajom van: elkap a láz, lever a víz, ugy érzem h kiszakad a méhem.ilyenkor beveszek egy gyógyszert ,lefekszem vagyis próbálok felvenni egy olyan pózt amiben kevésbé érzem ezt a kiszakadó érzést és megpróbálok elaludni. hogyha hat a gyógyszer akkor minden ok. de ez nem mehet így állandóan :( 20 éves vagyok,egyetemre járok. onnan nem szaladgálhatok haza, ha beüt a krakk..mit tegyek?2013. aug. 6. 10:40
1/4 anonim válasza:
hát nekem a görcsolódk beváltak, legjobban a Meristin.
2/4 A kérdező kommentje:
az a baj h az én gyógyszerem is hat,de ez már a meglévő fájdalmak után.valahogy megelőzni nem lehet?
2013. aug. 6. 22:07
3/4 anonim válasza:
Ugyanez van velem is, évek óta ha megjön 1-3 napig nem tudok bemenni suliba, utána is csak ha gyógyszert veszek be és viszek magammal... és az első napokban nem előzi meg a hasfájást, pedig volt hogy direkt bevettem még mielőtt elkezdett volna fájni, és nem hatott... nem tudom miért lehet, meg azt sem, hogy mi lesz velem így ha dolgozni kell menni... :\
4/4 anonim válasza:
Nekem minden menzesz nagyon fajdalmas (gyogyszert nem szedek) megis kotelezo jarnom dolgozni. Nalunk nincs olyan hogy nem megyek be ha faj a pocim. Dolgozni akkor is be kell mennem es csinalni a dolgomat. Ez van ki kell birnom mivel a menzesz az egy termeszetes dolog. Elfogadtam es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!