Ez már a menzesz előjele?
Figyelt kérdés
Ezen a héten elkezdett fájni a hasam, nem folyamatosan, csak bele-bele fájdult. De nem csak lent, hanem néha a köldökömnél, néha meg felette. De többségben lent. Ez lehet az első menzesz jele?2012. okt. 5. 14:01
1/5 anonim válasza:
mennyi idős vagy?
Általában elötte folyás szokott lenni akár 1-2 évig is.
2/5 A kérdező kommentje:
mindjárt 15, folyásom már több mint 2 éve van, szőrzetem mindkét helyen van, melleim még kicsik, de már elkezdtek nőni. Amúgy is későn érő tipus vagyok.
2012. okt. 5. 14:42
3/5 anonim válasza:
Egyértelműen nem lehet kijelenteni, hogy a menstruáció előjele, de akár az is lehet.
4/5 anonim válasza:
Hát én menstruálok már olyan 7-8 éve, de még sosem volt, hogy a köldökön környékén fájt volna a hasam a menzesz miatt...
Általában nekem a bal oldalamon fáj a csípőcsontom alatt, valahol a hasam és a lábam hajlatánál :)
5/5 anonim válasza:
ez szerintem az lesz, úgy vélem! legyen nálad tamp/betét ha mész vhova!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!