Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen problémákat okozhat?

Milyen problémákat okozhat?

Figyelt kérdés
Ha egy kismama szív (marihuánát) akkor milyen problémái lehetnek a magzatnak? Esetleges testi elváltozást is okozhat a tetrahidrocannabinol?
2009. okt. 25. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:

direkt ezt kutatta egy orvoscsoport, aztán arra jutottak hogy Jamaikában nem születnek torzszülötteik a raszta nőknek, és Indiában sem okoz problémát a bhang, bár ott inkább a férfiak szívják, szóval ott csak sperma részről van jelentősége.

és mondjuk nőknél rengeteg dolog nem javasolt, mert ugye bennük növekszik a baby.

én azt tanácsolnám, hogy nagyon ritkítsd le, max 1-2 slukkra pár naponta, ne kísértsd az ördögöt. de az belefér, nem okoz semmilyen elváltozást, ezt félig-meddig tapasztalatból mondom. :)

2009. okt. 25. 22:37
 2/7 A kérdező kommentje:
WoW, kíváncsiságból kérdeztem nem vagyok terhes..:D :D de majd akkor beszabályozom az asszonyt ha már ott tartok.. egyébként 17/f xD köszi a választ! :)
2009. okt. 25. 22:50
 3/7 anonim válasza:
Jól van,füvezzél csak,jó tudni,hogy ilyen remek leendő anyák vannak a Földön...
2009. okt. 29. 14:18
 4/7 A kérdező kommentje:
úgy beszélsz róla mintha valami méreg lenne.. :D közbe meg szerintem egészségesebb mint egy algopirin:D
2009. nov. 4. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Egészségesebb, mint egy algopirin ez tény és nem is elítélendő a használata egy normál lelkületű, átlagos felnőtt férfinél, asszonynál, nőnél. De nem egy terhes anyánál!! Még ha a THC nem is okozna önmagában magzati károsodást ( ezt nem tudni, se mellette se ellen nincs bizonyíték) a papír égésekor keletkező szennyezőanyagok komoly egészségügyi kockázattal járnak. A megnövekedő CO és CO2 koncentráció a vérben nagyon is veszélyes a magzatra. Ha nem kap elég oxigént agyi és más szervi károsodása is lehet. És csak a legalapvetőbb 2 anyagot hoztam szóba, nem beszéltünk a karcinogén (vagyis rákkeltő) égéstermékekről és a spangliban lévő nikotinról. Terhesen és szoptatás alatt észnél kell lenni. Utána jöhet a lazulás..
2009. nov. 21. 13:33
 6/7 A kérdező kommentje:
léteznek egyfajta vaporizerek is.. ott nincs papír:) és van amelyik kigőzöli belőle a thc-t és egy "zsákba rejti tartalmát"
2009. nov. 21. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez remek de akkor sem szívnám terhesen:D Ilyen erővel belesüthetném sütibe is. De akkor sem tenném. Még is csak tudatmódosító szer. Már csak elvből se. Milyen anya az ilyen??? Aki nem bírja megállni ne essen teherbe. Egyébként évek óta napi rendszerességgel szívok, úgy mondom ezt amit mondok.
2009. nov. 22. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!