Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Strandra megyünk, amikor...

Zitus14 kérdése:

Strandra megyünk, amikor meglesz! SOS! Fel tudok helyezni rendesen NORMAL tampont, de tóhoz. és 2 óra után tudnám kicserélni. A kérdésem: NEM FOG KIFOLYNI A VÉR?

Figyelt kérdés
köszi az értelmes válaszokat.

2013. aug. 5. 22:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%
*n
2013. aug. 5. 23:06
 12/18 anonim ***** válasza:
81%

10.

Mi az, hogy nem fog kifolyni?!

Voltál már tamponnal vízben? 2 óra alatt tuti átázik!

Amint vízbe megy, a tampon gyorsabban telítődik, mert vizet is felvesz, a zsínór pedig elkezdi szép lassan kivezetni a véres vizet, ha nem cseréled időben

és elárulom, a 2 óra messze nincs időben

2013. aug. 5. 23:09
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

Én már kipróbáltam és nem folyt ki normál tampon mellett.

Nem tudom, hogy mit kell ezen ennyit izélni.

Sőt, fertőzést sem kaptam, emg semmit. Még akkor sem, amikor 2 órát úsztam tesiórán tamponnal a büdös, koszos, uszodai medencében.

Ahhoz képest egy tó vize fiziológiás sóoldat.

Ne csináljatok már bolhából elefántot.

2013. aug. 5. 23:26
 14/18 anonim válasza:
39%
Én Dunába voltam menzi alatt, több napon is keresztül. Se tampon se betét nem volt, mikor kijöttem, betettem pár zsepit diszkréten, aztán mikor volt lehetőség betettem a betétet. Ennyi volt!! Élek virulok. amikor hazaértünk, kimostam.
2013. aug. 5. 23:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez így rendben is van, kedves 13. és 14., de attól, hogy ti ketten felelőtlenek vagytok, miért kell másoknak direkt ajánlgatni a hülyeséget?!
2013. aug. 6. 07:08
 16/18 anonim válasza:
44%
NEM ajánlottam semmit, csak elmondtam a tapasztalataimat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. aug. 6. 09:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyszer fürödtem így, szerencsére már majdnem elmúlt. De nekem konkrétan miután átázott a tampon, kicsúszott, és rohanhattam vele a mosdóba... aztán kivettem, és nem volt gond. Viszont erős vérzésnél ez már nem megoldás, mert az látszik :/ most már biztos nem mennék be úgy a vízbe, hogy megvan.
2013. aug. 6. 09:30
 18/18 anonim ***** válasza:
73%

Miért felelőtlenség?

Szerintetek aki vízilabdázik vagy úszik, mi a francot csinál?

Kirohangál 10 percenként az edzésről tampont cserélni?

Esküszöm, könnyebben kap el valaki fertőzést egy nyilvános WC-n, mint aki egy tó partján 2 órát úszkál+napozik egy tamponnal.

És nyilván megtelik vízzel, de nem értem, hogy attól hogy miért csúszna ki.

Nyilván nem a legegészségesebb dolog, de azért nem úgy kell csinálni, mintha egy tonna HIV+-val fertőzött tűszőnyegen szeretne a kérdező átsétálni.

2013. aug. 6. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!