HPV-t mutattak ki mindkettőnknél a párommal, volt valaki ilyen helyzetben? Kinek mit tanácsolt a doki kettős kezelésként?
Figyelt kérdés
Fél éve elmentem rákszűrésre, ott kijött a hpv gyanú, utána tipizálták, 2 magas rizikósat találtak!
Azóta a párom is elment kivizsgálásra, neki is 2 magas, viszont az egyik más mint az enyém...
Teljesen elvagyok keseredve, mert úgy érzem az orvosok is tanácstalanok, tétlenkednek. A párom nem kapott semmit, neki azt mondták, hogy én járjak rendszeresen nőgyógyászhoz nézetni és amíg nekem van addig neki is lesz...
Én kaptam immunerősítő gyógyszert, azóta megittam 2 üveg grapefruit cseppet, naponta 2000 mg C vitaminnal tömöm magam, nem tudom mit tehetnék még...
2013. aug. 5. 17:43
1/1 anonim válasza:
Szerintem ettől többet nem nagyon tudsz tenni. Erősítsd tovább az immunrendszered,és járj rendszeresen nőgyógyászhoz,és fontos,hogy próbálj megnyugodni! Tudom,hogy könnyű mondani,de hidd el,hogy az állandó idegeskedés is gyengíti a szervezeted,fontos a lelki nyugalom is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!