Lehet vmilyen módon késleltetni a menstruációt?

norcoluttal vagy fogamzásgátlóval ha tovább szeded a 21.nap után
bár nem ajánlatos ebbe belepiszkálni meg az is lényeges, hogy hány nappal akarod eltolni.

NEM LEHET!!!! Nem igaz, hogy ezt nem lehet megérteni. A citromléá, sok folyadék, kevés folyadék, bor stb. vagy bejön vagy nem, ez egyszerű matek, hogy 50 %, hogy működik és 50 % hogy nem. Ha ide ír 3 olyan ember akinél bevált, akkor egy csomóan azt hiszik, hogy ez tuti módszer. Csak az a 3 nem ír, akinél nem jött be.
Vagy gyógyszert szedsz és akkor lehet trükközni (csak kérdés, hogy érdemes-e) vag bírd ki, hogy a szervezeted fölött ilyen szinten nem uralkodsz és a belső szerveidet nem érdekli mikor van strandolás, buli vagy nyaralás, akkor jön meg amikor ideje van és nem akkor amikor te akarod.
ohh ez kár :(
azért köszi mindenkinek

Én tudtam késleltetni.Három vagy négy nappal azelött, hogy meg kellet volna jönnie.Mindennap ittam 1Db 500mg-os kálcium pezsgőtablettát vízben feloldva.
Nekem bevállt!
15/L
wáo köszi
kiprobálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!