Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet vmilyen módon késleltetn...

Lehet vmilyen módon késleltetni a menstruációt?

Figyelt kérdés
15l
2009. okt. 25. 18:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
állitólag a citromlé késlelteti. De van akinél ez sem válik be, én nemtudom még nem próbáltam :)
2009. okt. 25. 18:34
 2/13 anonim ***** válasza:

norcoluttal vagy fogamzásgátlóval ha tovább szeded a 21.nap után

bár nem ajánlatos ebbe belepiszkálni meg az is lényeges, hogy hány nappal akarod eltolni.

2009. okt. 25. 18:35
 3/13 anonim ***** válasza:
NEM LEHET! Fogjátok már fel -.-
2009. okt. 25. 18:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát azért remélem 15 évesen nem szed fogamzásgátlót.
2009. okt. 25. 18:41
 5/13 anonim ***** válasza:

NEM LEHET!!!! Nem igaz, hogy ezt nem lehet megérteni. A citromléá, sok folyadék, kevés folyadék, bor stb. vagy bejön vagy nem, ez egyszerű matek, hogy 50 %, hogy működik és 50 % hogy nem. Ha ide ír 3 olyan ember akinél bevált, akkor egy csomóan azt hiszik, hogy ez tuti módszer. Csak az a 3 nem ír, akinél nem jött be.

Vagy gyógyszert szedsz és akkor lehet trükközni (csak kérdés, hogy érdemes-e) vag bírd ki, hogy a szervezeted fölött ilyen szinten nem uralkodsz és a belső szerveidet nem érdekli mikor van strandolás, buli vagy nyaralás, akkor jön meg amikor ideje van és nem akkor amikor te akarod.

2009. okt. 25. 18:42
 6/13 A kérdező kommentje:

ohh ez kár :(

azért köszi mindenkinek

2009. okt. 25. 19:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Én ugy tudom ,hogy a nőgyógyász tud adni valami injekciót erre ,de ezt inkább kérdezd meg mert fél füllel hallottam,de ugy tudom,hogy a színésznők vagy sportoloknál ha éppen ugy van hogy jobb ha nem mensesel mert olyan jelenetet vesznek fel vagy ilyesmi akkor a doki be tud adni erre egy injekciót de csak 1-2 nappal tudják odébb csúsztatni a mensest.De ez se biztos ,kérdezz rá a nőgyógyászodnál.:)
2009. okt. 25. 22:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Van ilyen injekció, de csak nagyon indokolt esetben adják be, legalábbis ha normális a doki. Egy buli, nyaralás, strandolni akarok-dolog erre nem indok. Persze más egy sportolónál egy világverseny, mint egy 15 éves lánynál egy nyaralás.
2009. okt. 25. 23:05
 9/13 anonim válasza:

Én tudtam késleltetni.Három vagy négy nappal azelött, hogy meg kellet volna jönnie.Mindennap ittam 1Db 500mg-os kálcium pezsgőtablettát vízben feloldva.

Nekem bevállt!

15/L

2009. okt. 26. 10:23
 10/13 A kérdező kommentje:

wáo köszi

kiprobálom :)

2009. okt. 26. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!