Citromléval télleg lehet késleltetni a menstruáciot?
Figyelt kérdés
Én 13 éves vagyok és most megyek nyaralni !És pont most jönne meg ,és az érdekelne hogy lehetne-e a citromléval késletetni,és ha lehet akkor meddig késlelteti !(NAGYON SŰRGŐŐS LENNE)2011. júl. 31. 21:58
1/10 anonim válasza:
Ez hülyeség. Nem lehet vele. Max annyival segít, hogy lemarja a nyelőcsöved. Menstruálj, vagy csináltasd fel magad addigra, és tutira nem jön meg. Ha igen, akkor meg használj tampont.
Látszik hogy 13 éves vagy.
2/10 anonim válasza:
Mindegy melyik kategóriába teszed fel egy nap ugyanazt a kérdést, fogd már fel, hogy NEM BEFOLYÁSOLHATOD. HORMONOK IRÁNYÍTJÁK. NEM LEHET SEMMIT TENNI.
3/10 anonim válasza:
Mosd ki magad alul frissen facsart citromlével, segít.
4/10 anonim válasza:
Fogamzásgátlóval el lehet tolni, de az neked még korai lenen, meg már amúgy is el vagy vele késve, ahhoz pár hónapja már szedni kellene. Más egyéb hókuszpókusz nem működik.
5/10 anonim válasza:
ez akkora hülyeség ti honnan vesztek ekkora hülyeségeket úgy őszintén
6/10 sine.lacrimna válasza:
Hát az internetről!:-))))
7/10 anonim válasza:
Na engem meg baromira nem érdekel, hogy ki mit mond. az én családomban minden csajszinak bejött a citromleves dolog :) ugyhogy próbáld ki nyugodtan.. veszteni nem fogsz vele.. a menstruáció előtt kb. négy nappal mindennap igyál meg egy keveset, aztán vagy hat, vagy nem.. nekem haz. kb. 4 nappal eltolja...
8/10 anonim válasza:
Miért nem értitek meg, hogy a természetet nem lehet befolyásolni! Nekünk, embereknek kell alkalmazkodni. Ha mindenáron akkor akarsz fürödni amikor menstruálsz, akkor nincs más választásod mint a tampon! Ha meg azt nem akarsz használni, akkor a fürdést hanyagold!!!!
9/10 anonim válasza:
Nekem egyik barátnőm használta ezt a citromleves dolgot,mert fürdőbe mentünk,és nemtudom hogy amiatt vagy egyébként,de neki bevált és késett pár napot.:)
10/10 anonim válasza:
A cirtomlé használ... legalábbis nekem és egész hónapban elmaradt aztán másik honapban kb pontosan jött meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!