Hüvelygomba hány nap alatt múlik el? És utána meddig ne menjek bele a Balatonba?
Figyelt kérdés
2 napja canesten kombi uno-val próbálkozom legyőzni, még mindig vannak tünetek(évekkel ezelőtt volt már hasonlóban részem, akkor jól bevált a canesten). A héten megyünk nyaralni :( Meddig nem szabad a vízbe menni? Mellesleg sajnos a múlt héten is voltunk Balcsin, lehet, hogy ott szedtem össze? :(2013. aug. 5. 10:57
1/6 anonim válasza:
Én 3 napig használtam a canesten kombit a belső tünetek el is múltak tőle ezidőalatt...de a krémet még kivülre pár napig ajánlatos kenni. Ez a nyaralás dolog akkor most rosszul jött ki. amíg a viszketés, vörösség stb. el nem múlik én nem mennék bele a vízbe. Sztem néhány nap és jobb lesz. :) És a 2. nap után is viszket még????
Azt nem tudom mitől szedhetted össze..nekem egy antibiotikumtól jött ki.
2/6 anonim válasza:
nekem 3-4 nap kellett a Canesten használata mellett.
3/6 anonim válasza:
Ha a Balatonban fürdesz érdemes esténként irrigálást végezni tejsavval, esetleg probiotikumos kapszulát feltenni estére.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek!Sajnos csak az "uno" kiszerelés volt a patikában, a 3 kúpos hiánycikk azt mondták. A viszketés enyhült, de a fehér folyás még megvan. Azt olvastam a betegtájékoztatón, több napig hat a kúp, olyan nagy dózis. Kívül éget(ki lehet bírni), amikor bekrémezem. Dokimhoz csak akkor mennék vele, ha nagyon muszáj(messze van). Utolsó válaszolótól kérdezném, tejsavat, probiotikumos kapszulát így lehet kapni a gyógyszertárban, ha kérem? Csak még nem volt ilyesmikkel dolgom :)
2013. aug. 5. 21:13
5/6 anonim válasza:
Igen a patikában lehet kapni a tejsavat. Ha nincsen irrigátorod, akkor azt is vegyél hozzá. Probiotikumos hüvelykúpból széles a választék. A Génia 92 elfogadható áron kapható. Van aki érzékeny a természetes vizekben való fürdésre.
6/6 A kérdező kommentje:
Hú, köszi, mindenképpen ki fogom próbálni!!
2013. aug. 6. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!