Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Késik a menstruáció, mitől lehet?

Késik a menstruáció, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos már 5 napja meg kellett volna jönnie, de ez nem történt meg...Minden előjele meg volt, a hisztisség, a bőrproblémák, még a hasfájás is, sőt sokszor nagyon fáj, de még mindig semmi...fehér folyás van csak :S

Régebben mindig 2 heteket késett vagy többet-kevesebbet...elmentem nőgyógyászhoz, megállapította, hogy petefészekcisztáim vannak...felírt rá fogamzásgátlót, ami nem rég fogyott el és úgy döntöttem nem is iratom fel újra, mert nagyon rosszul voltam tőle, sok helyen utána olvastam nem kell külön nagy dolgot keríteni ennek, csak nem szedni amikor a legutolsó is elfogy... Most lenne az első menstruációm úgy, hogy már nem szedem a gyógyszert...próbálom ezzel összefüggésbe hozni, de már nagyon zavar. Terhes elvileg nem lehetek, Párommal mindig gumival védekezünk és mindenre odafigyelünk...nagyon zavar már hogy most mi van...orvoshoz majd csak szeptemberben tudok visszamenni...

Valakivel esetleg volt már ilyen? Vagy akár tudna segítséget adni ebben?

Előre is köszönöm a válaszokat!

19/L

2013. aug. 4. 02:43
 1/6 Olnza baba válasza:
Nyugodj meg!nekem is szokott késni 17/L
2013. aug. 4. 17:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a baj, hogy késik, hanem hogy nagyon sokat mindig és közbe meg úgy érzem magam mintha meglenne, még hasam is fáj... és gyógyszerrel se volt jó, anélkül meg még rosszabb és már nem tudok vele mit kezdeni :(
2013. aug. 4. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Többek közt nagyon vigyázz a húsokra, amiket megeszel. Tele vannak hormonokkal és nagyon szértb...szák a nők hormonháztartását és kihatnat a menstruációra is.

Nekem a zsályatea sígt ilyenkor, napi 2 liter, cukor nélkül

2013. aug. 24. 14:12
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm (:
2013. aug. 24. 14:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Szívesen, szerintem segíteni fog, illetve a minél melegebb irigálás, de csak óvatosan.
2013. aug. 24. 14:29
 6/6 A kérdező kommentje:
értem, köszi ((:
2013. aug. 26. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!