Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elmondjátok? Vagy hogy van?

Elmondjátok? Vagy hogy van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lányok, főleg fiatalabbak akik otthon lakna nincs keresetük. Ti szóltok otthon ha megjött? vagy hogy működik? Bocsi lehet hülye kérdés de ez felmerült bennem. :)

2013. aug. 3. 16:59
 1/8 anonim válasza:

Szia!:)

Az elsőnél szóltam neki, de akkor mégcsak 12 voltam. Mostanság nem szoktam bejelenteni, hogy hé anya megjött. Betét/tampon meg mindíg van a wc-ben és anya nem számolja, hogy mennyi van szóval sokszor szerintem észre sem veszi. Esetleg néha ha vele vagy˜ok üzletbe szólok neki, hogy kéne már venni mert kevés van otthon.

2013. aug. 3. 17:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Nálunk nem így van sajna :S csak akkor vesz ha magának kell rám kb nem is gondol...
2013. aug. 3. 17:38
 3/8 anonim válasza:
Hát az érdekes.Nem tudod esetleg megbeszélni vele, hogy vegyen neked is mikor veszi magának mert neked is szükséged van ra?! Próbálj meg beszélni anyukáddal. Amugy mennyi idős vagy?
2013. aug. 3. 18:06
 4/8 A kérdező kommentje:
16 még 3 hónapig....nem hiszem hogy túlzottan érdekelné... nálunk nincs ilyen h nagy bevásárlás meg ilyenek mindig akkor veszünk mindent amikor kell...gondolom azért csinálja ezt is így...
2013. aug. 3. 18:25
 5/8 anonim ***** válasza:
szólj neki, én már felnött avgyok de egyháztartásban a szüleimmel lakunk és tudnak róla, főleg mert hormonális betegségem van és ezért követni kell mikor mennyi időre jön meg évek óta babát szeretnénk a férjemmel, igy megszokták kérdezni mi a helzet most hány napra jött meg stb. Amugyis mindent megbeszélünk egymással a mai napig a szüleimmel. Anyukádnak szólj hogy neked is kell ebtét tampon stb. Nincs ebben semmi ciki.
2013. aug. 3. 19:25
 6/8 A kérdező kommentje:

Ahogy olvastam amit irtal (nem tudom voltatok e mar igy) atfutott rajtam egy erzes hogy lesz baba elobbutobb ;)

hat igazabol a kapcsolatunk is olyan...meg anya furi is egy kicsit sztem :D

2013. aug. 3. 19:37
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem még csak 9 hónapja van,kb. ki tom számolni,hogy mikor jön meg és anyám magától szokta megkérdezni,hogy /már van? /
2013. aug. 10. 20:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Na látod ezt utálom ha tudja.... meg ha a sajátját kommentálja....
2013. aug. 11. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!