Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mulasszam el?

Hogy mulasszam el?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 2,5 éve van 'fehérfolyásom' folyamatosan. Tud valaki gyógymódot az elmulasztásra??

2013. aug. 3. 10:55
 1/9 gömbicica ***** válasza:
szia. Na ez nem olyan egyszerü, hogy tud-e valaki gyógymódot. Orvosnál nem is voltál?
2013. aug. 3. 11:10
 2/9 A kérdező kommentje:
voltam nőgyógyásznál annyit mondott hogy nincs benne fertőzés, és hogy majd elmúlik. es volt kb 1.5 éve csak azota nem mondtam anyumnak de most sokkal több van.Amikor mondtam neki azt mondta akkor menjünk vissza a nőgyógyászhoz , azt meg én nem akarom mert a múltkor is nagyon szar volt
2013. aug. 3. 11:13
 3/9 gömbicica ***** válasza:
52%

én még abban sem vagyok biztos, hogy fehérfolyásod van. Azt elég pár napig elviselni. Tuti, hogy orvoshoz viszi az embert. Nem hogy folyamatosan 2,5 éve!!!

Már komolyabb problémát okozott volna!!!

Édesanyád nem tud segiteni????

Nem lehet az, hogy simán a hüvelyváladékod kicsit több a normálisnál? Netán ha kapcsolatod van, maga az izgalom is ki tud váltani nem is akár milyen váladékfokozódást!!!

nem lehet, hogy inkább erről lehet szó?

A fehérfolyás már pár nap után rémesen kellemes tünetek tud okozni azon kivül is, hogy mindig nedves vagy odalent, a fehérnemü pocsékul néz ki......

Találtam Neked valamit!!!

[link]

Az irás szerint:

"Mikor normális a fehéfolyás?

A hüvelyváladék akkor számít normálisnak, ha átlátszó, vagy fehér és nincs szaga. Nem okoz viszketést a hüvelyben és a környékén sem.

Ellenben ha folyamatosan viszketést tapasztalsz a hüvelyedben és környékén, fokozódik a váladék mennyisége, illetve szaga és színe is megváltozik, akkor fertőzésre kell gyanakodnod. Nem szégyen ilyenkor orvoshoz fordulni! Sőt, igazából elkerülhetetlen a betegség kezelése, mert komoly gondokat is okozhat egy ilyen kezeletlen probléma."

LEHET, HOGY CSAK EZ A HELYZET NÁLAD IS. Ha nincs szaga, nem viszket, akkor lsd. a cikket bővebben!! :-)

Remélem tudtam segiteni. Üdv :-)

2013. aug. 3. 11:18
 4/9 gömbicica ***** válasza:

Hát bizony ki lehet fogni bunkó nőgyógyászokat is sajnos(((

Pedig az évenkénti vizsgálatokat érdemes lesz majd az életedbe beilleszteni, főleg, ha kapcsolatod is van, lesz. Vizsgálatnál akkor jársz jobban, ha el tudod magad lazitani. Tudom nem könnyü, de ha feszült az ember, akkor a dokinak is nehezebb a dolga, és a vizsgálat is fájdalmasra sikeredik. És rossz emlék is marad egy nőben.

Azért nem minden doki sintér. Vannak kedves nőgyógyászok is.

De ha gyermeknőgyógyásznál voltatok esetleg, és az is tapló volt, akkor meg szégyenlje magát. De mondjuk a rendes nődoki is!!!!

2013. aug. 3. 11:21
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi tudtál
2013. aug. 3. 11:24
 6/9 anonim ***** válasza:
a fehérfolyás normális
2013. aug. 3. 11:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem már 10 éves korom óta van fehérfolyásom.

Nem folyamatos,mensi előtt szokott jelentkezni.

Ne aggódj,ez normális,tegyél be tisztasági betétet ha sok jön.:)

13/L

2013. aug. 3. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindig szokott lenni, nemcsak mensi előtt, mindig.de nincs semmi bajom vele, csak minden nap berakok egy tisztasági betétet azt kész.ezzel nincs semmi baj.
2013. aug. 3. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, ez teljesen normális, nem lehet elmulasztani.
2013. aug. 3. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!