Huvelygomba. Csak idonkent visket fokent reggel meg este de akkor mocskosul. Szokatpan folyast nem vettem eszre se feheret se sargat. Annyik a tunetek hogy viszket meg neha eg. Mikor lesz jobb?
Hm!Ez tényleg gond. De nem jó,ha nálad nincs TAJ kártya! Bármi történhet veled,amikor éppen nincs ott édesanyád és akkor utána rohangálhattok bemutatni a TAJ kártyát.Én ezt így oldottam meg a gyerekeimmel,h lefénymásoltam és náluk ott volt mindig a fénymásolat. Ha szükség volt rá,elmondták,h az eredeti otthon van,h ne vesszen el és mivel érvényes volt,amikor beütötték a gépbe,soha nem kötöttek bele,h csak fénymásolat.
Ezt csináljátok meg Ti is,ettől az esettől függetlenül is.
Most viszont menjetek el orvoshoz,akár anyukáddal együtt,az orvos nem fogja őt tájékoztatni,h nem vagy szűz:), gombát meg akár strandon is el lehet kapni. A barátod pedig aszerint,h mi a bajod kezelje magát Canesten kenőccsel,v.ha másról van szó menjen el urológiaára. Így remélhetőleg elmúlik a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!