Nőgyógyászati vizsgálatnál hosszú, hegyes fémmel vizsgálnak?
Vkitől hallottam, hogy ilyen eszközt nyomtak fel valakiben, nagyon fájt neki.
Ezután egy kicsit vérzett.
Egy olyan lánnyal esett meg az eset,aki lehet h terhes (2 hetes) volt...de ez ne biztos mert tesztet nem végeztettek vele.
Mit csináltak vele?
soha nem hallottam h ilyen fémmel vizsgáltak meg vkit...tényleg van ilyen egy sima nőgyógyászati vizsgálatnál?
vagy vmi történt vele?
Nekem sántít ez a két hetes terhesség. A második hétről még nem is tudnak a nők... No mindegy, nem ez az érdekes.
Már fém kacsát is ritkán használnak, inkább az egyszer használatos műanyagot használják, amit a vizsgálat után el is dobnak. A kis vérzés valószínűleg a rákszűrés miatt volt, ilyenkor egy eszközzel megkarcolják a méhszájat a mintavétel miatt. De emiatt még senki sem vetélt el...
Fém tárggyal vizsgálnak, de egyáltalán nem fáj... Persze, kicsit érzed, de még a szemed sem rebben közben, mert annyira nem nagy ügy.
És egy vizsgálattól nem lehet elvetélni... Ha el lehetne, alig születne gyerek a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!