Az abortuszon kívül milyen nőgyógyászati betetgség van, ami egy napos kórházi kezelést igényelhet?
Akár lehet egy vizsgálat is, ami igöigényesebb.
HA valaki csak egy napra megy be a nögyógyászatra, akkor az esetek nagyonn részeben szó sincs abortuszról ézt csak a rsszindulatú emberek terjesztik.
Másrészt meg neked nem sok közöd van ahhoz, hogy MÁS ember MIÉRT van kórházban, ez NEM rád tartozik.
Nem tőlünk fogod megtudni, hogy igazat mondanak-e neked, de abban biztos lehetsz, hogy nem csak abortusz miatt kell rövidebb kórházi kezelés.
Nekem például most lesz egy szűzhártya átmetszésem, mivel rendellenesen nőtt. Enyhe altatást javasoltak, de éjszakára nem kell bentmaradnom.
Nah most én elhiszem, hogy a szűzhártya műtét hihetetéenül hangozhat, de teljes mértékben igaz, és az én családom, barátaim és a párom nem kételkednek bennem. Jobban tennéd, ha te se vájkálnál így, hanem megbíznál az illetőben, mert egy kórházi kezelés senkinek se kellemes, és elég bunkó dolog ezért abortusszal gyanusítgatni.
Ha meg nem vagy az illetője barátja meg semmije, akkor igazán semmi közöd hozzá, hogy mi van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!