Mitol késhet a mensim?
Figyelt kérdés
Sziasztok... Igaz hogy egy napja, de késik a mensim. Erosen megvoltam fázva és még néha most is éget, csíp. Szerintetek ettol késik? Még most is már a második féle antibiotikumot szedem mert beteg voltam. Terhes meg nem lehetek (szerintem) mert amikor egyutt voltunk a barátommal akkor nem ment el bennem és gumi is volt ami nem volt lyukas. Tudna valaki segíteni hogy mitol késik? Elore is koszi
17/L
2009. okt. 24. 18:45
1/1 anonim 

válasza:

tuti a megfázás felborította a hormonrendszered! ha 1 hét lesz a késés, vegyél azér 1 tesztet, bár terhes tuti nem vagy.. ha nem jön meg, fordulj anyukádhoz, h mit cisnálj 8esteleg doki) de eben az életkorban még ki is maradhat 'csak ugy'.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!