Miért fáj ha felhelyezem meg mozgok vele?
Menzesz elején tartasz? Akkor érdemes próbálkozni, ha erősebb a vérzésed.
Azért kell magasra tolni, hogy a hüvely alsó záróizma fölé kerüljön, mert mindaddig feszít, amíg nem tolod fölé.
Eltávolítani as akkor kell, amikor megtelt vérrel, mert különben horzsolja a hüvely hámját és sérülést okoz.
Ezt ki kell tapasztalnod, hogy neked menny idő tellik meg.
6 óránál tovább semmiképp ne legyen bent.
Szia!
Én tegnap előtt használtam először tampont nekem is nagyon fájt, de ez nem baj. Nekem azt tanácsolták, hogy az ujjamnak kicsit kevesebb vagy majdnem a felének bent kell lennie és akkor biztos jó helyen lesz de azért ne vidd túlzásba esetleg kérdezd meg az anyukádat mit javasol. Nekem sem mindig sikerül jól berakni. De azért kell gyakorolnom mert most meg van már 4. napja és nagyon erős a betét meg átázik fél egy óránként cserélgetem. A tampon viszont 3-szor annyi vért szív fel ezért nekem 2 és fél, 1 és háromnegyed óráig jó. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!