Mini helyett normál kezdésnek?
Normállal is lehet kezdeni, habár azért ajánlatos a minivel kezdeni, mert az kisebb és könnyebben felmegy.
Ha kicsúszik akkor az lehet a baj, hogy nem toltad fel eléggé nem ment át a kanyaron, és nem tartják az izmok (mert az nem engedi, hogy lecsusszon). Told fel amennyire csak tudod, ha megakad próbálj irányt változtatni (ez az a kanyar amiről beszéltem és ezen mindenképp át kell tolnod). Ha így sem sikerűl akkor probálkozz minivel. De ha érzed, hogy ott van, akkor tuti, hogy nincs eléggé betolva (tapasztalat)! A tampon után picit több mint a fél ujjad, be kell mennie utána.
Amugy én minivel kezdtem, de csak 3-ikra sikerűlt jól felhelyeznem!
De ne keseredj el!:) Gyakorlat teszi a mestert!:)
Sok sikert!:)
18/L
Szerintem elakad a szűzhártyában, nem engedi át. Ezért is jobb lenne a mini, az talán átmenne.
Semmiképpen nem szabad érezned, hogy ott van, és nem szabad kijjebb csúsznia sem. Bár megjegyezném, hogy a rosszabb minőségűekkel megesik, de itt szerintem nem erről van szó.
"Elakadt a szűzhártyában." Jesszus! A szűzhártya teljesen kívül van, nem pedig bent...
Nem lehet hogy túl száraz vagy és azért nem akar beljebb menni? Ha a vége kint van, ne hagyd úgy. Az úgy nem jó. Akkor inkább vedd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!